Sähköposti: if.appmototua%40itnyym

Puhelinnumero: 0440 628 957

Sähköposti: if.appmototua%40itnyym

AutoTomppa

Puhelinnumero: 0440 628 957

hinnasto ja rahoitus

Etusivu> HINNASTO JA RAHOITUS

Mitä tarjoamamme palvelu maksaa?

Illustration

Palvelumaksu alk. 980 €

Mitä Hintaan sisältyy?
●  Sopivan auton kartoitus asiakkaan kanssa● Parhaan mahdollisen yksilön etsintä Euroopan markkinoilta● Auton nykyisen kunnon ja historian tarkka kartoitus● Hintaneuvottelut auton myyjän kanssa● Paperisodan sotiminen verottajan ja Traficomin kanssa● Auton maksuprosessissa avustaminen ja rahoituksen järjestäminen

Illustration

Rahtikulut Alkaen 950 €

Mitä Hintaan sisältyy?
● Kaikki auton Suomeen toimittamisesta aiheutuvat kulut, kuten rahtikulut tai laivaliput ja polttoaineet.

Esimerkkejä henkilöauton rahtikuluista:
● Ruotsi - Helsinki: 950€● Saksa - Helsinki: 1550€● Hollanti - Helsinki: 1750€

Illustration

Rekisteröintikatsastus ja verotus
490 € + autovero

Mitä Hintaan sisältyy?
● Auton Suomeen rekisteröintiä varten tehtävä rekisteröintikatsastus K1 Katsastusasemalla, Suomen rekisterikilvet ja autoveron maksu. BiiL hoitaa siis puolestasi kaikki paperi- ja viranomaistyöt ja saat auton ajoosi suoraan suomalaisilla rekisterikilvillä, verot hoidettuna. Autoveron määrä on aina autokohtainen ja arvioidaan sekä laskutetaan erikseen.
Halutessasi auton luovutus on mahdollista tehdä myös Suomen siirtokilvillä varustettuna, jolloin vastuu katsastuksesta ja veroista jää asiakkaalle, eikä autoa saa Suomen rekisteriin ennen autoveropäätöstä, jonka saamisessa kestää noin 12 viikkoa. Tällöin kulut ovat 50€.
Hinnat sisältää ALV 24 %

Illustration

Rahoitus

Kun ostat auton rahoituksella, et joudu sitomaan suurta rahasummaa autoon. Sen sijaan maksat vain käsirahan, jonka jälkeen lyhennät lainaasi kuukausittain toiveesi mukaisen määrän. Lisäksi korot ovat nyt erittäin suotuisia kuluttajille, BiiLin kautta vain 3,99% + kulut.
Rahoitukseen sisältyy aina auton ostohinnan lisäksi autovero, tuontikustannukset, rekisteröinti sekä katsastus K1-asemalla.
Alta löydät esimerkkilaskelman rahoituksesta ja laskurin, jolla voit laskea juuri sinulle sopivan rahoituksen. 
Esimerkkilaskelma
● Lainasumma: 20 000 €.● Kuukausierä: 249 €● Laina-aika: 72kk.● Poikkeava viimeinen erä: 5 000 €● Korko: 3,99%● Luoton perustamismaksu: 350 €● Käsittelykulu: 9 €/kk● KSL:n mukainen todellinen vuosikorko esimerkkilaskelmalle: 5,43%
Luotonhinta yhteensä: 24.101,58€
Rahoitettava määrä 20.350€