Sähköposti: if.appmototua%40itnyym

Puhelinnumero: 0440 628 957

Sähköposti: if.appmototua%40itnyym

AutoTomppa

Puhelinnumero: 0440 628 957

tietoa meistä

Etusivu> TIETOA MEIstä

Illustration

Toive autosi sinulle Euroopasta?

Nimeni on Tom Lassila ja autan ihmisiä heidän autoasioissaan. Olen myynyt sekä uusia että käytettyjä autoja ja minulla on laaja kokemus niin edullisista autoista kuin hintavimmista Premium-autoistakin.

Automarkkinat ovat murroksessa ja siksi ne voivat olla monelle nyt hämmentävät. Korona-pandemia ja Ukrainan sota ovat vaikeuttaneet automarkkinoita kokonaisuudessaan ja hintavaihtelut ovat olleet kovia. Tästä syystä auton maahantuonti on monien merkkien ja mallien kohdalla kannattavaa.

Kerro minkä auton haluat, niin tuomme sinulle. Jos et itse vielä tiedä mikä se voisi olla, niin autamme sinua valinnassa. Me keskitymme Biil.fi:n kanssa ensisijaisesti uusiin ja uudehkoihin sähkö- ja hybridiautohin, joissa on takuuta jäljellä.

Kysy rohkeasti, myös ne "tyhmätkin" kysymykset. Tyhmiä kysymyksiä ei nimittäin ole, vaan ammattilaisena minun tehtäväni on auttaa sinua. Työtäni helpottaa se, että mietit etukäteen toiveitasi autoon liittyen: mikä merkki voisi puhutella sinua, mikä on budjettisi, ja mitä autossa pitää olla tai toisaalta, mitä siinä ei saa olla. Jos tarvitset autonhankintaan rahoitusta, mieti valmiiksi mahdollista kuukausierää ja mahdollista käsirahan suuruutta. Kumppanimme on Autorahoitus, jonka kautta saat lainaa kilpailukykyisillä koroilla.

Ole rohkeasti yhteydessä if.appmototua%40itnyym tai 0440 628 957.

Et aina tavoita samantien puhelimitse, mutta soitan sinulle takaisin kun vapaudun. WhatsUp on myös erinomainen tapa lähestyä!